logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 30 juni 2016

Op 1 juli om 12 uur is de aanbesteding specialistische jeugdhulp voor de regio’s Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland geopend.

De samenwerkende gemeenten in de jeugdhulpregio’s Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland kopen de specialistische jeugdhulp voor 2018 gezamenlijk in. De gemeente Amsterdam is namens de veertien regiogemeenten gemandateerd om de aanbestedingsprocedure uit te voeren.

Nieuwe inkoopstrategie

De aanbesteding sluit aan bij de nieuwe resultaatgerichte inkoopstrategie specialistische jeugdhulp 2018 om te komen tot een samenhangende jeugdhulpverlening die met perspectief en dichtbij het gezin is georganiseerd. De jeugdhulp wordt zo beter betaalbaar, is meer gericht op preventie en moet stapeling van hulp voorkomen.

Aanmelden voor deelname

Jeugdhulpaanbieders kunnen zich aanmelden voor deelname aan de aanbesteding via het platform Negometrix.com. Op deze website zijn alle inkoopdocumenten te vinden. Ook kunnen jeugdhulpaanbieders via deze site vragen stellen over de aanbestedingsprocedure en de inhoud van de documenten. Om de inkoopdocumenten te bekijken en u aan te melden, moet u inloggen op negometrix.com. Inloggegevens ontvangt u na registratie (zie de instructie in de download aan de rechterzijde). Sluitingstermijn voor aanmelden is 20 oktober 2016, 14:00 uur.

Hieronder vindt u directe links naar de aanbesteding op Negometrix.com:

Informatie voor aanbieders van hulp bij dyslexie

Binnen deze aanbesteding  is Dyslexie niet ondergebracht. Wij laten u na de zomer weten op welke wijze de hulp aan kinderen met dyslexie voor 2018 wordt ingekocht.

Heeft u vragen over de aanbesteding?

Alle vragen over de aanbesteding waaronder procedure, tarieven, beoordelingscriteria, begrippen, definities, onderhandelingen, etc. dienen uitsluitend via het platform Negometrix gesteld te worden.

Heeft u vragen over Negometrix zelf?

Alle vragen over de werking van het platform Negometrix, zoals: hoe moet ik mij aanmelden? Hoe moet ik een document uploaden? etc. stelt u aan de servicedesk van Negometrix: tel: +31(0)852084666, email: servicedesk@negometrix.com.

Heeft u vragen over lopende zaken?

Vragen over lopende zaken met betrekking tot jeugdhulp zoals huidige contracten, contractverlengingen, facturatie, cases, etc. vallen buiten de aanbesteding 2018 en kunt u stellen aan uw contractmanager of via info@zorgomregioamsterdam.nl.