logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 22 november 2017

Onlangs verscheen op de VNG een artikel waar twee contractmanagers van de regio, en twee vrijgevestigden, met elkaar het gesprek aangaan. In het interview spreekt Astrid Krikken, contractmanager en beleidsadviseur Zorg voor de Jeugd namens de regio Amsterdam-Amstelland en Remco Beijer, Inkoop- en contractmanager Maatschappelijk Domein namens regio Zaanstreek-Waterland, met vrijgevestigd psychotherapeut Ieke van Tilburg en vrijgevestigd psychiater Floor Wiedijk. Ieke en Floor behandelen beiden kinderen en jongeren met complexe psychische problematiek. Ieke werkt in een groepspraktijk in Amsterdam en Floor werkt in een solo-praktijk in Uithoorn. Lees het volledige interview op de website van de VNG.