logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 12 februari 2018

Het Regionaal Administratieplatform (RAP) is vanaf maandag 12 februari beschikbaar voor alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties. Alle gebruikers hebben hierover een persoonlijk bericht ontvangen.

Het RAP ondersteunt gecontracteerde jeugdhulporganisaties bij het administratieve proces. In het RAP hebben de organisaties inzicht in de SPIC productcodes, vastgestelde tarieven en de actuele status van de administratieve afhandeling van hun cliƫnten.

Nog niet alle indicaties in het RAP

Op dit moment zijn nog niet alle indicaties ingeladen in het RAP. De backoffices van de regiogemeenten zijn hiermee bezig. Op dit moment zijn de indicaties van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend, Waterland en Zaanstad beschikbaar in het RAP. Dit wordt continu aangevuld. Bekijk hier het actuele overzicht de gemeenten die hun indicaties hebben ingeladen in het RAP.

Let op: Het is mogelijk dat er nog indicaties ontbreken in het RAP. Dit heeft te maken met opstartproblemen en de conversie die bij een aantal jeugdhulpaanbieders nog niet is afgerond.

Het RAP vervangt het gedeeltelijk het Regioportaal. Deze zal gefaseerd worden vervangen. Meer weten over de actuele status van de gemeenten en de invoering van gegevens, en wie er toegang heeft tot het platform? Bekijk hier de pagina over het RAP.