logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 14 mei 2018

Op maandag 5 november vindt de Voor de Jeugd Dag plaats in de Westergasfabriek Amsterdam. Op deze dag komen beleidsambtenaren, bestuurders jeugd en onderwijs van gemeenten, zorg- en onderwijsprofessionals, raadsleden, gezinnen en jeugd bij elkaar. Onder andere om kennis en informatie te vinden én delen, pittige discussies te voeren en om inspiratie op te doen.

De dag wordt georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut, de VNG en de Ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Justitie en Veiligheid & Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Kijk voor meer informatie op www.voordejeugddag.nl.

Voorstel programma?

Heeft u een voorstel voor een workshop of activiteit? Dit kunt u tot en met 25 mei indienen op de website van www.voordejeugddag.nl. Het programma wordt na de zomer bekend gemaakt.