logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 6 juni 2018

Afgelopen mei is de derde inschrijfronde voor Segment B afgerond. Het resultaat: 28 jeugdhulporganisaties voldoen aan de inkoop- en kwaliteitseisen en hebben een contract gekregen. Daarnaast hebben veertien al gecontracteerde jeugdhulporganisaties zich ingeschreven voor een uitbreiding op de SPIC’s.

De nieuwe jeugdhulporganisaties zijn binnenkort te vinden op de website Ikzoekjeugdhulp.nl. Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties zijn ook opgenomen in het excel overzicht, dit staat op de pagina jeugdhulporganisaties.

Op 24 mei 2018 vond een informatieve bijeenkomst plaats voor de nieuw gecontracteerde jeugdhulporganisaties. Lees hier meer over het programma.

In september 2018 vindt er weer een inschrijfronde voor Segment B plaats. Meer informatie verschijnt t.z.t. op Zorgomregioamsterdam.nl.