logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 11 juli 2018

Deze week is het nieuwe nummer van het magazine JONG rond Amstel en Zaan verschenen. In deze editie staat het thema “help, het is zomer!” centraal. Het gaat onder andere over probleempleinen, summerschool en vakantiepleegzorg.

Het magazine valt bij veel gecontracteerde jeugdhulporganisaties, lokale teams en gemeenten op de mat, en is voor en door professionals.  In JONG is er aandacht voor de vernieuwingen van de jeugdhulp in de regio Amsterdam-Amstel & Zaanstreek- Waterland met interviews, verhalen en achtergronden. De redactie is een samenwerkingsverband tussen gemeenten en de instellingen. Bekijk het magazine op de website van JONG.

Wilt u de volgende editie ook thuis ontvangen? U kunt zich hier abonneren. JONG rond Amstel en Zaan verschijnt eens per kwartaal.