logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 4 december 2018

In december is de vierde inschrijfronde voor Segment B afgerond. Het resultaat: 26 jeugdhulporganisaties voldoen aan de inkoopeisen en hebben een contract gekregen. Daarnaast hebben veertien al gecontracteerde jeugdhulporganisaties zich ingeschreven voor een uitbreiding of vermindering op de SPIC’s.

De nieuwe jeugdhulporganisaties zijn binnenkort te vinden op de website Ikzoekjeugdhulp.nl. Op deze website staat het actuele overzicht van alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties van de regio. Medio december zijn de geactualiseerde Exceloverzichten beschikbaar op de pagina jeugdhulporganisaties.

Op donderdag 13 december 2018 vindt een informatieve bijeenkomst plaats voor de nieuw gecontracteerde jeugdhulporganisaties. Lees hier meer over het programma.