logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 21 februari 2019

UPDATE: de inschrijfronde is inmiddels gesloten!

Op 5 maart 2019 start inschrijfronde 5 voor specialistische jeugdhulp segment B. De inschrijfronde verschilt niet van de voorgaande inschrijfronden en is gebaseerd op de oorspronkelijke inkoopdocumenten met bijlagen. Deze staan ook Negometrix.

De sluitingsdatum van de inschrijfronde is 25 maart om 12.00 uur. Contracten die naar aanleiding van deze inschrijfronde worden gegund, gaan in per 1 juni 2019.

Hoe kunt u zich inschrijven?

De inkoop loopt via het digitale platform Negometrix.com. Vanaf 5 maart staat de inschrijfronde open, vanaf dan kunt u zich inschrijven via deze link. U kunt inloggen met een Negometrix-account. Indien u dit niet heeft, kunt u een account aanmaken.

Bewijsstukken nodig

Om mee te doen met de inschrijfronde heeft u een aantal bewijsstukken nodig. Het gaat om de volgende bewijsstukken:

Vragen over de inkoopdocumenten?

In de Nota van Inlichtingen (zie download aan de rechterzijde) behorende bij de voorgaande inschrijfrondes en op de Veelgevraagd pagina vindt u antwoorden op vragen die gesteld zijn tijdens de eerdere inschrijfrondes. Ook is het Kwaliteitskader Jeugd van toepassing (zie downloads).

Heeft u vragen over Negometrix?

Alle vragen over de werking van het platform Negometrix stelt u aan de servicedesk van Negometrix.com: tel: +31 (0)852084666, email: servicedesk@negometrix.com.

Voor overige vragen, neem contact op via het contactformulier.