logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 28 juni 2019

Op 17 juni vond de kick-off plaats van de project effectieve aanpak Jeugdbescherming op een mooie locatie die de Raad van de Kinderbescherming voor het nieuwe team beschikbaar heeft gesteld.

De professionals van de organisaties ontmoeten elkaar voor het eerst, zij zullen het team gaan vormen die de nieuwe werkwijze gaat ontwikkelen. De Kick-off was een kennismaking met elkaar, met de projectleider Janneke van Eijck en de begeleider Mirjam Coret maar vooral een statement van de bestuurders naar de professionals dat zij achter hen staan en hen aanmoedigen out of the box te denken en alle mogelijke middelen te bedenken en in te zetten om tot nieuwe dingen te komen.