logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 9 december 2019

Het is nu niet mogelijk om een contract af te sluiten met de gemeente Amsterdam voor jeugdhulp in segment B (enkelvoudige problematiek). Amsterdam heeft samen met 13 regiogemeenten in Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland via aanbesteding jeugdhulp ingekocht voor 2018 en 2019. De contracten van de aanbieders zijn voor het jaar 2020 verlengd. Of de contracten ook voor 2021 verlengd worden of dat er dan een nieuwe aanbesteding komt, is nu nog niet duidelijk.

U kunt zich inschrijven op www.negometrix.nl. Wanneer er een nieuwe aanbesteding komt, kunt u hier via deze website aan meedoen. Op www.ikzoekjeugdhulp.nl vindt u alle huidige gecontracteerde aanbieders, hun aanbod en locatie.