logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 13 december 2019

In de jeugdhulp werken professionals niet alleen vóór kinderen, jongeren en hun ouders, maar ook samen mét hen. Bij het veranderen van de jeugdhulp, is het versterken van die samenwerking belangrijk. Ben jij professional en werk je samen met ouders en jongeren? Deel het met ons en je collega’s.

In de jeugdhulp streven we ernaar om kinderen gezond, veilig en zo thuis mogelijk op te laten groeien. Dat is ook het doel van de projecten in de transformatie van de jeugdhulp. We spannen ons in voor nieuwe werkwijzen en verbeteringen. Eén van de manieren om dit te bereiken is de samenwerking tussen professionals, ouders en jongeren te versterken. Zowel bij hulp in een gezin, maar ook bij projecten in je organisatie. Daarom willen we goede voorbeelden delen ter inspiratie.

Interview, filmpje of foto’s

Gelukkig zijn er al veel professionals in Amsterdam en omliggende gemeenten die samenwerken met ouders en jongeren. Doe jij dat ook en wil je graag met andere professionals delen hoe je dat doet? Wat gaat er goed? Wat heb je moeten leren? Heb je tips? We brengen graag jouw verhaal in beeld in een interview, reportage of in een andere vorm. Bekijk onderstaand filmpje of  neem direct contact op met Milan Nieweg, +31 6 11165 407 & m.nieweg@jso.nl