logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 29 januari 2020

Over de maand januari 2020 is een beperkte berichtenstop van kracht Dit is afgesproken omdat in deze maand de tarieven segment B, D en C nog niet waren vastgesteld en verwerkt in de administratieve systemen. Inmiddels is het overgrote deel van de tarieven vastgesteld en verwerkt. Hierdoor kunnen we de beperkte berichtenstop opheffen. U kunt opgelopen achterstanden en reguliere berichten met ingang van 3 februari aanleveren.

Er zijn enkele aanbieders voor wie de tarieven 2020 nog niet zijn vastgesteld, voor hen blijft de beperkte berichtenstop, inclusief segment B,  tot nader bericht nog van kracht. Deze aanbieders informeren wij daarover per e-mail.