logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland

Bericht geplaatst op: 18 maart 2020

Vanaf 19 maart 2020 is de startfase van de implementatie van de nieuwe iJW release . Om deze implementatie, ketenbreed, op een gecontroleerde manier uit te voeren is door het Zorg Instituut een zgn. implementatiekalender gepubliceerd. Dit kalender kunt u ook hier downloaden. De afspraak is dat alle ketenpartijen conform deze kalender gaan werken. Als bijlage de publicatie van het Zorg Instituut alsmede dezelfde kalender maar dan in een afbeelding. Wilt u meer informatie over de migratie en het landelijke draaiboek inzien klik hier .

Voor een juiste migratie wordt het iWmo- en iJw-berichtenverkeer beheersmatig uitgefaseerd. Het berichtenverkeer wordt tijdelijk ‘bevroren’ zodat partijen de mogelijkheid krijgen om de systemen om te zetten.

Samenvatting van de migratie van 2.3- naar 2.4-releases

Uiteindelijk worden op 30 maart de nieuwe releases in gebruik genomen en berichten alleen nog uitgewisseld in 2.4-formaat.