logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 9 juni 2021

Marktconsultatie en vragenlijst

De gemeente Amsterdam en de DUO gemeenten (Diemen, Uithoorn, Ouder Amstel) werken aan een plan voor een overbruggingsperiode betreffende de inkoop van  segment B. De DUO-gemeenten en Amsterdam willen marktpartijen hier graag een aantal vragen over stellen. Daarom is het verzoek of u schriftelijk een vragenlijst wilt beantwoorden en deze uiterlijk 14 juni wilt retourneren.

Voor alle informatie over de overbruggingsperiode en de link naar de vragenlijst verwijzen wij naar Negometrix: https://platform.negometrix.com/Content/Tender/Questions/QuestionsAndAnswers.aspx?tenderId=175170

Alvast bedankt namens DUO en Amsterdam.