logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 11 oktober 2021

Op 31 december as lopen alle contracten voor segment B af. Vooruitlopend daarop hebben de veertien gemeenten in Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland vorig jaar afgesproken om alle nieuwe toewijzingen af te geven tot en met 31 december 2021. Het ROT krijgt inmiddels vragen van zorgaanbieders over het aflopen van de toewijzingen. Omdat de veertien gemeenten niet meer gezamenlijk inkopen en geen gezamenlijke contracten hebben, zijn er verschillende werkwijzen voor de overgang naar 2022. U wordt hierover door de gemeenten met wie u een contract sluit voor 2022 nog nader over geïnformeerd. Hieronder melden we alvast de hoofdlijnen.

 

Amstelveen-Aalsmeer (gemeenten: Amstelveen en Aalsmeer)

 

Amsterdam-DUO (gemeenten: Amsterdam, Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel)

 

Zaanstreek-Waterland (gemeenten: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad)