logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 30 november 2022

Dit is een bericht namens de gemeente Amsterdam

 

Op donderdag 8 december van 16.30 – 18.00 uur organiseert de gemeente Amsterdam een online informatiebijeenkomst, waarin verdere toelichting wordt geven op de Inkoop ESJH per 2024. Deze online bijeenkomst is gericht op alle aanbieders die geïnteresseerd zijn in de inkoop ESJH. Na de presentatie, is er gelegenheid om digitaal vragen te stellen.

Indien u wilt deelnemen, stuur  dan een mail naar: jeugdhulp@amsterdam.nl

Nadat de informatiebijeenkomst op 8 december heeft plaatsgevonden, plaatst de gemeente hiervan een verslag op Negometrix.

 

Hoe gaan we u nog meer informeren?

Om geïnteresseerde aanbieders verder voor te bereiden op de aanstaande aanbestedingen, beoogt de gemeente op korte termijn (binnen 4 werkweken) via  Negometrix de volgende documenten te delen:

a. Een bijgewerkt document voor de uitgangspunten inkoop ESJH, waarin input van eerdere lezers is verwerkt en die als basis geldt voor de uit te werken aanbesteding.

b. Een Q&A voor ESJH waarin vragen van aanbieders, gesteld n.a.v de eerdere publicatieversies of algemeen gesteld in Negometrix, worden toegelicht.

c. Een bijgewerkt document voor de uitgangspunten inkoop APOO, waarvoor gelijke toelichting geldt als genoemd onder punt a.

d. Een Q&A voor APOO, waarvoor gelijke toelichting geldt als genoemd onder punt b.

 

Contact

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een mail sturen naar jeugdhulp@amsterdam.nl

Meer informatie over de aanbestedingen APOO en ESJH vindt u op Negometrix

https://platform.negometrix.com/PublishedTenders.aspx?tenderId=196037&companyId=33126