logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bericht geplaatst op: 30 december 2022

Op dinsdag 17 januari 2023 van 18.30 – 21.30 organiseert de gemeente Amsterdam een informatiebijeenkomst  over de inkoop ESJH per 2024. Deze vindt plaats in Pakhuis de Zwijger te  Amsterdam in de Zalen Expo en Studio. De opzet van de avond is niet plenair, u kunt gewoon inlopen.

Inloop voor uw vragen

U kunt op 17 januari op een voor u geschikt tijdstip tussen 18.30 en 21.oo uur binnenlopen.

Aan meerdere tafels verdeeld over de twee zalen zijn medewerkers van de gemeente Amsterdam aanwezig om uw vragen die betrekking hebben op de inkoop ESJH per 2024, per thema te beantwoorden. Op basis van de door u van te voren gestelde vragen worden de thema’s bepaald die voor u belangrijk zijn. U kunt deze avond ook, naar behoefte, kennis maken met andere aanbieders.

Mail uw vragen vooraf naar ons

We verzoeken u vriendelijk uw vragen vooraf naar ons te mailen (uiterlijk 11 januari), zodat we weten op welke thema’s we ons kunnen voorbereiden. Wij vragen uw begrip voor deze korte termijn omdat we het belangrijk vinden om u op 17 januari zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste informatie.

Contact en aanmelden

U kunt zich tot 16 januari per mail aanmelden voor de inloopavond op 17 januari via jeugdhulp@amsterdam.nl

Dit is ook het emailadres voor het insturen van uw vragen voor deze avond.