logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties van de regio Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland zijn per SPIC gecontracteerd. Op de website ikzoekjeugdhulp.nl staat per 1 januari 2018 het overzicht van alle gecontracteerde organisaties. De site zal niet meteen volledig zijn. Daarom kunt u ook gebruik maken van onderstaande overzichten. Jeugdhulporganisaties kunnen contact met elkaar opnemen ten behoeve van hoofd- en onderaannemerschap. Verwijzers kunnen zien welke organisaties er allemaal zijn per SPIC.

Overzichten gecontracteerde jeugdhulporganisaties 2018

Meer weten over contractering? Bekijk de pagina inkoop.

Ikzoekjeugdhulp.nl

Ikzoekjeugdhulp.nl helpt zowel verwijzers als gezinnen en jeugdigen bij het vinden van passende jeugdhulp. Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties hebben een eigen pagina, waarop zij informatie over hun werkwijze en specialismen opnemen. De website is online terwijl er ook aan wordt gewerkt. Organisaties vullen deze maand hun pagina’s en de site wordt nog in een aantrekkelijk jasje gestoken. Nog even geduld dus. In februari verwachten we dat de site zo goed als gereed is. De eerste reacties op de structuur zijn positief.

Wachtwoord vergeten?
Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties hebben een inlog ontvangen om hun organisatiepagina’s te vullen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Ga naar ikzoekjeugdhulp.nl en kies voor ‘Ik ben een professional’.  Klik dan op het slotje rechts bovenaan in de menubalk, en druk op ‘wachtwoord vergeten’. U kunt zo een nieuw wachtwoord aanvragen.

Trefwoorden
Mensen zoeken op trefwoorden. Als basis voor de trefwoorden op de pagina’s op ikzoekjeugdhulp.nl is de zgn. CAP-J indeling gehanteerd. Deze is aangevuld met synoniemen op basis van suggesties van jeugdhulpaanbieders. Trefwoorden en synoniemen ikzoekjeugdhulp.nl versie 15 januari 2018. De trefwoorden zijn, vooralsnog alleen voor professionals zichtbaar als specialismen waarop gezocht kan worden. De lijst synoniemen is niet uitputtend. Nieuwe suggesties voor synoniemen zijn altijd welkom. Laat het ons weten via contact o.v.v. Ikzoekjeugdhulp.nl.