logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Kun je, in de hectiek van alle dag en in de continue veranderingen, blijven werken met energie en plezier? En trots zijn op het verschil dat jij maakt als professional? Trots zijn op je vak. Daar gaan we in deze praktische ervaringsgerichte workshop mee aan de slag. Je maakt kennis met de negen aspecten van zingeving en je ervaart hoe je zelf de zin in het mooiste werk creëert.

Je hebt gekozen voor een baan in de jeugdhulp. Vanuit de wens om het verschil te kunnen maken in het leven van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Daar kom jij je bed voor uit. Het werk is dynamisch en maatschappelijk waardevol, maar het is ook complex en het vraagt veel van je energie. Als je energie verliest en dit langer aanhoudt kom je op een punt waarop je je afvraagt waarom je doet wat je doet, en of je (nog) wel doet wat je echt ten diepste wil doen. Heeft het zin wat ik doe, voor mij en anderen? En geeft het me nog zin? Belangrijke vragen om jezelf geregeld te stellen, het is onderdeel van goed zorgen voor jezelf. Maar niet altijd makkelijk in deze tijd en in deze sector. Onderdeel van de workshop is een individuele test ‘Zin in Werk’. Met het inzicht uit deze test kun je gerichte vervolgstappen zetten. Hier maken we tijdens de workshop al werk van. Er is vooral aandacht voor ervaren en doen.

  • Aantal deelnemers: 20
  • Workshopleider: Henrieke van Diermen (Bureau voor Coaching en Counseling Amsterdam) en Michele Witkamp (Spirt en de Bascule)

Registeer je nu!

Meer informatie & volledige programma