logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

 

Laat je inspireren, maak kennis met nieuwe werkwijzen, doe nieuwe inzichten op en ontdek hoe je anders met ouders en jongeren kunt samenwerken. En ontmoet vele collega’s tijdens ‘Jij voor de jeugd!’.

📍Pakhuis De Zwijger, Amsterdam

📅 Donderdag 30 januari 2020

⏱️ 12:30 – 17:00 uur

Inspirerende workshops

Hoe kun je uithuisplaatsing van kinderen voorkomen, de veiligheid in gezinnen goed organiseren en de intergenerationele problematiek van ouders op kinderen doorbreken? Tijdens de bijeenkomst ga je in gesprek over deze en andere vragen in praktijkgerichte en inspirerende workshops.

Programma

Het plenaire programma en de workshops geven je inzicht in vernieuwende projecten en pilots die bijdragen aan de transformatie van de jeugdhulp in Amsterdam en regio. Er is tussendoor volop gelegenheid om kennis te maken met andere zorgprofessionals en gesprekken te voeren met jongeren en ouders.

  • 12:30    Ontvangst
  • 13:00    Start plenair programma.
  • 13:30    Workshopronde 1
  • 14:30    Pauze en jump in workshops
  • 15:15    Workshopronde 2
  • 16:30    Plenaire afsluiting
  • 16:50    Borrel

Voor wie

Ben je professional in de jeugdsector (specialist of medewerker in een lokaal team) of VGGZ en werk je in de regio Amsterdam-Amstelland of Zaanstreek-Waterland? Doe mee, laat je inspireren door je collega’s en door jongeren en zet je eigen kennis en ervaring in. Registreer je meteen. Er zijn geen kosten aan verbonden en accreditatie is aangevraagd.

Workshops

Twee workshoprondes zorgen ervoor dat jij je kunt verdiepen in de thema’s die relevant zijn voor jouw werk. Bij het registreren kies je een workshop voor ronde 1 én ronde 2. Er is ruimte voor 200 personen.

Registeer je nu!