logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Bekijk de website Ikzoekjeugdhulp.nl voor het volledige aanbod van gecontracteerde jeugdhulporganisaties in de regio Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland.

Wat is ikzoekjeugdhulp.nl?

Ikzoekjeugdhulp.nl is een website waarop alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties van de regio te vinden zijn. De website helpt jeugdhulpprofessionals, ouders en jongeren bij het vinden van passende jeugdhulp. Naast alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties biedt ikzoekjeugdhulp.nl ook overzicht van alle lokale teams in de regio. Professionals én ouders en jeugdigen hebben beide een eigen omgeving.

Hoe is de website tot stand gekomen?

De website ikzoekjeugdhulp.nl bestaat sinds 2015 en is per  1 januari 2018 vernieuwd. Samen met jeugdhulporganisaties, lokale teams, ouders en jongeren is de vernieuwde website tot stand gekomen. Daarnaast houdt een gebruikersgroep zich bezig met de doorontwikkeling van de website.

Wie is verantwoordelijk voor de teksten op ikzoekjeugdhulp.nl?

Op ikzoekjeugdhulp.nl hebben alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties van de regio een eigen pagina. De jeugdhulporganisatie draagt zelf verantwoordelijkheid voor deze pagina. Het regionaal ondersteuningsteam controleert met regelmaat de pagina’s van de jeugdhulporganisaties om inhoudelijke onjuistheden te voorkomen.

Hoe kunnen jeugdhulporganisaties hun pagina en teksten wijzigen?

Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties hebben eind 2017 hun inloggegevens ontvangen per mail om hun organisatiepagina’s te vullen. Bent u het wachtwoord kwijt van het account op ikzoekjeugdhulp.nl? Ga naar ikzoekjeugdhulp.nl en kies voor ‘Ik ben een professional’.  Klik op het slotje rechts bovenaan in de menubalk, en druk op ‘wachtwoord vergeten’. U kunt zo een nieuw wachtwoord aanvragen.