logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties zijn in de regio per SPIC gecontracteerd. Op de website Ikzoekjeugdhulp.nl staat het overzicht van alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties.

Overzichten gecontracteerde jeugdhulporganisaties 2018

Meer weten over contractering? Bekijk de pagina inkoop.

Ikzoekjeugdhulp.nl

Ikzoekjeugdhulp.nl helpt zowel verwijzers als jeugdigen en gezinnen bij het vinden van passende jeugdhulp. Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties hebben een eigen pagina, waarop zij informatie over hun werkwijze en specialismen opnemen. Daarnaast is het overzicht van lokale teams in de regio opgenomen. Professionals kunnen het overzicht van jeugdhulporganisaties filteren op SPIC’s, jeugdigen en gezinnen kunnen zoeken op trefwoorden. Ook kunnen jeugdhulporganisaties via Ikzoekjeugdhulp.nl met elkaar contact opnemen ten behoeve van hoofd- en onderaannemerschap.

Wachtwoord vergeten?
Alle gecontracteerde jeugdhulporganisaties uit de eerste en tweede inschrijfronde hebben begin december 2017 een inlog ontvangen om hun organisatiepagina’s te vullen. Nieuw gecontracteerden krijgen na het ondertekenen van het contract de inloggegevens toegestuurd. Bent u als gecontracteerde jeugdhulporganisatie uw wachtwoord vergeten? Ga naar ikzoekjeugdhulp.nl en kies voor ‘Ik ben een professional’.  Klik dan op het slotje rechts bovenaan in de menubalk, en druk op ‘wachtwoord vergeten’. U kunt zo een nieuw wachtwoord aanvragen.

Trefwoorden
Mensen zoeken op trefwoorden. Als basis voor de trefwoorden op de pagina’s op ikzoekjeugdhulp.nl is de zogenaamde CAP-J indeling gehanteerd. Deze is aangevuld met synoniemen op basis van suggesties van jeugdhulporganisaties. Bekijk de Trefwoorden en synoniemen Ikzoekjeugdhulp.nl (versie 15 januari 2018). De trefwoorden zijn vooralsnog alleen voor professionals zichtbaar als specialismen waarop gezocht kan worden. De lijst synoniemen is niet uitputtend. Nieuwe suggesties voor synoniemen zijn altijd welkom. Laat het ons weten via contact o.v.v. Ikzoekjeugdhulp.nl.