logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

De regiogemeenten Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland kopen gezamenlijk specialistische jeugdhulp in. Op deze pagina vindt u informatie over de lopende inkoopprocedures. Meer informatie over de regionale samenwerking vindt u onder over ons.

Inschrijfronde specialistische jeugdhulp

De vierde inschrijfronde specialistische jeugdhulp segment B is op 4 oktober 2018 gesloten. Er is een tussentijdse inschrijfronde ingelast van 4 december tot en met 31 december 12.00 uur, klik hier voor meer informatie. De vijfde en laatste inschrijfronde voor segment B vindt plaats in maart 2019.

De inkoop voor segment C is afgerond medio 2017.

Hoe kunt u zich inschrijven?

De inkoop loopt via het digitale platform Negometrix.com. Alleen als de inschrijfronde ‘open’ staat, kunt u zich hiervoor inschrijven. Om te kunnen inschrijven dient u een account aan te maken voor Negometrix.com.

Bewijsstukken tijdig aanvragen

Om mee te doen aan de inschrijfronde heeft u vaak één of meer bewijsstukken nodig. Dit verschilt per inkoopprocedure. Aangezien de levertijd van bewijsstukken vaak enige weken kan duren, raden wij u aan deze tijdig aan te vragen. Meer informatie over welke bewijsstukken u nodig heeft, vindt u op de pagina van de inkoopprocedure zelf. In het geval van de vierde inschrijfronde segment B, gaat het om deze pagina.

Heeft u vragen over Negometrix?

Alle vragen over de werking van het platform Negometrix.com stelt u aan de servicedesk van Negometrix.com: tel: +31(0)852084666, email: servicedesk@negometrix.com.

Voor overige vragen, neem contact op via het contactformulier.