logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

De regiogemeenten Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland kopen gezamenlijk specialistische jeugdhulp in. Op deze pagina vindt u informatie over de inkoopprocedure. Meer informatie over de regionale samenwerking vindt u onder over ons.

Inschrijfronde specialistische jeugdhulp

De vijfde en laatste inschrijfronde specialistische jeugdhulp segment B is op 25 maart 2019 gesloten. De inkoop voor segment C is afgerond medio 2017.

De raamovereenkomsten lopen tot en met 31 december 2020. De regiogemeenten hebben op dit moment nog geen besluit genomen over de vraag of de huidige contracten met een jaar worden verlengd of dat er een aanbesteding komt voor 2021. Gecontracteerde aanbieders worden hierover ruim van te voren geïnformeerd. Niet-gecontracteerde aanbieders kunnen zorgomregioamsterdam.nl in de gaten houden.

Hoe kunt u zich inschrijven?

De inkoop loopt via het digitale platform Negometrix.com. Alleen als de inschrijfronde ‘open’ staat, kunt u zich hiervoor inschrijven. Om te kunnen inschrijven dient u een account aan te maken voor Negometrix.com. Ook op Negometrix kunt u zien of de regiogemeenten weer gaan aanbesteden.

Bewijsstukken tijdig aanvragen

Om mee te doen aan de inschrijfronde heeft u vaak één of meer bewijsstukken nodig. Dit verschilt per inkoopprocedure. Aangezien de levertijd van bewijsstukken vaak enige weken kan duren, raden wij u aan deze tijdig aan te vragen. Meer informatie over welke bewijsstukken u nodig heeft, vindt u op de pagina van de inkoopprocedure zelf. In het geval van de vijfde inschrijfronde segment B, gaat het om deze pagina.

Heeft u vragen over Negometrix?

Alle vragen over de werking van het platform Negometrix.com stelt u aan de servicedesk van Negometrix.com: tel: +31(0)852084666, email: servicedesk@negometrix.com.

Voor overige vragen, neem contact op via het contactformulier.