logo regionale samenwerking Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland

Jeugdhulp regionale samenwerking
Amsterdam-Amstelland &
Zaanstreek-Waterland

De regiogemeenten Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland kopen gezamenlijk specialistische jeugdhulp in. Op deze pagina vindt u informatie over de lopende inkoopprocedures. Meer informatie over de regionale samenwerking vindt u onder over ons.

Vierde inschrijfronde start op 4 september 

De vierde inschrijfronde voor de contractering van specialistische jeugdhulp 2018 in segment B start op 4 september en sluit op 4 oktober 2018 om 17.00 uur. De vierde inschrijfronde verschilt niet van de voorgaande inschrijfrondes en is gebaseerd op de oorspronkelijke inkoopdocumenten met bijlagen. Klik hier voor meer informatie.

De vijfde en laatste inschrijfronde voor segment B vindt plaats in maart 2019.

De inkoop voor segment C is afgerond medio 2017.

Hoe kunt u zich inschrijven?

De inkoop loopt via het digitale platform Negometrix.com. Alleen als de inschrijfronde ‘open’ staat, kunt u zich hiervoor inschrijven. Om te kunnen inschrijven dient u een account aan te maken voor Negometrix.com.

Bewijsstukken tijdig aanvragen

Om mee te doen aan de inschrijfronde heeft u vaak één of meer bewijsstukken nodig. Dit verschilt per inkoopprocedure. Aangezien de levertijd van bewijsstukken vaak enige weken kan duren, raden wij u aan deze tijdig aan te vragen. Meer informatie over welke bewijsstukken u nodig heeft, vindt u op de pagina van de inkoopprocedure zelf. In het geval van de vierde inschrijfronde segment B, gaat het om deze pagina.

Heeft u vragen over Negometrix?

Alle vragen over de werking van het platform Negometrix.com stelt u aan de servicedesk van Negometrix.com: tel: +31(0)852084666, email: servicedesk@negometrix.com.

Voor overige vragen, neem contact op via het contactformulier.